Garantirano najnižje cene

ZA POMOČ POKLIČITE:  01 366 31 36

Dobrodošli

O nas

Center Ponudb je uresničitev vizije izpred več let, da bi našim kupcem omogočili udoben, prijazen predvsem pa informiran nakup blaga splošne potrošnje.

Glede na našo 15 letno zgodovino trgovine z gradbenimi materiali začenjamo najprej na tem področju. Domači trg gradbenih materialov je navkljub majhnosti zelo raznovrsten in konkurenčen, saj so prisotni praktično vsi večji Evropski proizvajalci. Posledično za laičnega kupca odločitev o izbiri pravega materiala ni enostavna. Naš cilj je na enem mestu zbrati vse najbolj uporabljane proizvode za gradnjo in obnovo ter omogočiti uporabniku enostaven pregled, medsebojno primerjavo ter pomoč pri nakupu po najboljših možnih cenah na trgu.

Naša dolgoročna vizija je na enem mestu zbrati ne samo proizvode iz področja gradbeništva ampak iz vseh področij ter omogočiti še bolj podrobne primerjave lastnosti in cen, istočasno pa zbrati vaša mnenja in komentarje ter postati vodilni portal, ki bo uporabnikom pomagal pri vsakodnevnih odločitvah o vseh pomembnejših nakupih. 

[profiler]
Memory usage: real: 33554432, emalloc: 33185248
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem