Garantirano najnižje cene

ZA POMOČ POKLIČITE:  01 366 31 36

Dobrodošli

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletnega portala Center Ponudb so pripravljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in dobrimi poslovnimi običaji. S spletnim portalom CenterPonudb.si upravlja podjetje P8, trgovina in storitve, d.o.o., Ulica Verd 107, 1360 Vrhnika (v nadaljnem tekstu Ponudnik). Ponudnik se zavezuje, da bo ob vsakem času zagotovil uporabnikom spletne trgovine:

  • firmo, sedež ter vse registracijske podatke podjetja
  • vse ažurne kontaktne podatke, ki omogočajo uporabniku direkten, enostaven in dostopen način komunikacije
  • neposredno ali posredno s povezavo na spletno stran proizvoda in/ali proizvajalca vse podatke o artiklu, kot npr. tehnični podatki, garancija, servis ipd.
  • jasno razvidne podatke o ceni, obračunanem DDV, roku dobave, dostopnosti, strošku dobave in embalaže, časovni veljavnosti ponudbe, načinu plačila in dostave
  • pojasnilo postopka ob pritožbi

 

Registracija uporabnika

 

Za popolno uporabo spletnega portala se mora uporabnik registrirati. Uporabniško ime je naslov njegove elektronske pošte, geslo pa si lahko uporabnik izbere sam. O uspešni registraciji je uporabnik obveščen z elektronsko pošto in s tem pridobi pravico do polne uporabe portala.

Če bi uporabnik želel spremeniti naslov elektronske pošte mora zahtevek poslati na elektronski naslov registracija@centerponudb.si o spremembi pa bo obveščen po elektronski pošti v najkrajšem času.

 

Veljavnost ponudbe in cen

 

Osnovna lastnost spletnega portala Center Ponudb je ažurnost asortimana in cen. Vse cene prikazane v trgovini so predstavljene kot Redne cene in Spletne cene. Redne cene so cene po uradnem ceniku proizvajalca in/ali dobavitelja, Spletne cene so cene, ki veljajo za nakup preko spletnega portala Center Ponudb z direktnim nakazilom na TRR Ponudnika - podjetja P8, trgovina in storitve, d.o.o.

Cene, ki so objavljene kot Spletne cene veljajo v trenutku oddaje naročila in so veljavne za nedoločen čas skladno določilom o plačilih Splošnih prodajnih pogojev Centra Ponudb. Ponudnik si pridržuje pravico do nenajavljene spremembe cen, pri čemer se bo trudil, da bo zagotovil Uporabniku najmanj cene iz še veljavnih izdanih ponudb in/ali Potrditev naročil.

Kljub skrbnosti, da bi v vsakem trenutku zagotovili aktualne in točne podatke, se lahko zgodi da je podatek o ceni napačen. V takem primeru Ponudnik ponudi Uporabniku brezplačen odstop od naročila in v smislu dobrih poslovnih običajev ponudi sprejemljivo rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

 

Postopek izdelave ponudbe

 

Navkljub velikemu vloženemu trudu naših programerjev da bi se kar najbolj optimiziral izdelave pecifikacije ponudbe ter predvideli vsi mehanizmi za izdelavo zares popolne specifikacije ponudbe (predvsem pri vračljivi  embalaži, dejanskemu realnemu strošku dostave naročenega blaga in podobno), je direktno iz spletnega portala Center Ponudb prejeta Ponudba neobvezujoča informacija, ki potrjuje le interes  Uporabnika za nakup specificiranih artiklov pod navedenimi pogoji.

V najkrajšem možnem času Ponudnik pregleda specifikacijo, po potrebi telefonsko ali po elektronski pošti kontaktira Uporabnika, uskladi količine in postavke, preveri dobavljivost ter pošlje Uporabniku Potrdilo naročila po elektronski pošti ali pa Uporabnika obvesti o zavrnitvi.

V Potrditvi naročila Ponudnik navede vse za kupoprodajno razmerje potrebne podatke: artikle, cene, količine, popuste, eventualne dodatne stroške (npr. transporta, embalaže ipd.), čas dobave, naslov dobave in plačilne pogoje ter koordinate. Tako Potrdilo naročila služi kot osnova za kupoprodajno razmerje.

  

Garancija

 

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali računu. Garancijo daje proizvajalec in je veljavna ob upoštevanju garancijskih pogojev ter v predpisanem garancijskem obdobju.

[profiler]
Memory usage: real: 34078720, emalloc: 33704024
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem